Home

 •   
       

 •  OPCOM: Disclaimer

  ACORD DE ACCESARE SI UTILIZARE
  a informatiilor din cuprinsul website-ului www.opcom.ro

  Informatiile continute in website-ul www.opcom.ro sunt proprietatea OPCOM. Accesarea si utilizarea acestor informatii poate fi realizata de catre orice persoana fizica sau juridica sub conditia respectarii tuturor conditiilor mai jos mentionate.

  Prin accesarea acestui website sau a continutului acestui website si a oricarui serviciu conex acestuia fiecare vizitator isi exprima neconditionat acordul cu privire la termenii si conditiile de utilizare a informatiilor asa cum sunt mentionate mai jos. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii nu sunteti autorizat sa accesati acest website si sa utilizati in orice forma aceste informatii.
  OPCOM S.A. depune eforturi constante pentru a menţine informatiile de pe acest website cît mai exacte si actualizate; cu toate acestea OPCOM S.A. îsi declina orice raspundere pentrus informatiile publicate.
  Datele si informatiile din website-ul OPCOM S.A. cu caracter public, sunt prezentate numai în scop de informare si nu se constituie în nici un caz în sfaturi sau recomandari. OPCOM prezinta aceste informatii ca atare. Expunerea lor pe website-ul OPCOM nu reprezinta in niciun caz vreo garantie cu privire la corectitudinea, acuratetea sau deplinatatea acestora.
  Niciuna din informatiile prezente in continutul website-ului OPCOM la orice moment nu constituie o invitatie, oferta, recomandare sau opinie exprimata de OPCOM pentru tranzactionare sau orice alt scop comercial.
  OPCOM declina orice fel de responsabilitate pentru orice pierdere sau prejudiciu care ar putea rezulta din orice eroare, neclaritate, omisiune cu privire la informatiile prezentate in cuprinsul website-ului OPCOM.
  OPCOM isi rezerva dreptul de a modifica integral sau partial informatiile de pe acest website fara o notificare prealabila.
  Prin accesarea acestui website, fiecare utilizator accepta neconditionat faptul ca accesarea website-ului www.opcom.ro sau a continutului acestui website in orice forma reprezinta in sens formal acceptarea tuturor clauzelor prezentului Acord.
  Fiecare utilizator accepta ca accesarea informatiilor din cuprinsul acestui website nu poate constitui un temei legal, de drept sau de fapt pentru niciun fel de pretentie, rezultata din utilizarea acestor informatii, fata de OPCOM si/sau personalul angajat al acestei institutii.
  Legaturile catre alte site-uri sunt prezente in cadrul website-ului www.opcom.ro exclusiv cu caracter informativ si reprezinta o simpla facilitate oferita utilizatorilor. OPCOM nu garanteaza in niciun fel informatiile si serviciileprezente in cadrul acestor site-uri internet.
  Informatiile din cuprinsul website-ului www.opcom.ro au exclusiv caracter informativ si pot fi utilizate doar in scopuri necomerciale in limitele prevazute de art. 33 din Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe. Utilizarea informatiilor din continutul website-ului www.opcom.ro va fi facuta exclusiv cu mentionarea sursei (OPCOM).
  Puteti descarca si utiliza datele publice exclusiv pentru a le utiliza in cadrul activitatii interne a companiei Dumneavoastra si fara a le expune in vreun fel in mass-media, internet sau alt mediu accesibil publicului.
  Fara acceptul expres mentionat in scris de catre OPCOM, utilizatorul nu are dreptul sa modifice, sa republice, sa retransmita, sa distribuie sau sa expuna in orice mod materialele obtinute de pe website-ul OPCOM.
  Accesarea in orice mod a informatiilor din cuprinsul website-ului OPCOM reprezinta acceptul neconditionat al fiecarui utilizator cu privire la faptul ca OPCOM este titularul tuturor drepturilor de autor sau conexe asupra materialelor din cuprinsul site-ului (ori asupra celor pentru care OPCOM are un drept de utilzare transmisibil sau netransmisbil asupra materialelor continute). Utilizatorul, prin accesarea in orice mod a informatiilor cuprinse in website-ul OPCOM, la orice moment si in orice forma, accepta neconditionat faptul ca OPCOM este proprietarul sau detinatorul tuturor drepturilor de autor asupra operelor prezentate si este titularul marcilor inregistrate aferente produselor si serviciilor OPCOM si prin accesarea oricarei informatii din cuprinsul website-ului OPCOM nu se transmite acestuia (utilizatorului/vizitatorului) niciun fel de drept cu privire la marci, brevete de inventie, desene sau modele industriale sau de utilitate.
  Utilizarea in orice alt mod in afara celor mentionate mai sus, a informatiilor din cuprinsul site-ului OPCOM este strict interzisa. Utilizarea neautorizata a oricarei informatii oferite de OPCOM, alterarea in orice mod a continutului acestor informatii, expunerea sau insusirea acestor informatii, prezentarea ca fiind informatie proprie si nementionarea sursei de provenienta (OPCOM) reprezinta un prejudiciu grav adus OPCOM si OPCOM este indreptatit sa actioneze in instanta persoanele care nu respecta obligatiile asumate implicit prin accesarea informatiilor din cuprinsul site-ului prin Acordul de utilizare, pentru repararea acestui prejudiciu.
  Opcom Anunţuri
  18/06/2024
  17/06/2024
  14/06/2024
  12/06/2024
  06/06/2024
  03/06/2024
  31/05/2024
  29/05/2024