Home
 OPCOM: 2015

06 mai 2015

Bucuresti, Hotel Pullman, Sala “Beijing si Viena”

Participarea OPCOM la dezbaterea cu tema “Politici de eficienta energetica in tarile europene”, organizata de Grupul de Presa Media Uno, la Hotel Pullman, Sala “Beijing si Viena”, in data de 06 mai 2015.

OPCOM a fost invitat in calitate de vorbitor.

12 mai 2015

Bucuresti, Hotel Crowne Plaza

Participarea OPCOM la a patra editie anuala a Galei premiilor de excelenta in energie “Romanian Energy Awards 2015“, organizata de catre Publicatia “The Diplomat – Bucharest”, la Hotel Crowne Plaza, in data de 12 mai 2015.
Cele 20 de categorii ale Premiilor de Excelenta in Energie au recunoscut succesul remarcabil al companiilor si managerilor in proiecte speciale si domenii de afaceri, precum si implicarea totala in dezvoltarea climatului de afaceri al tarii.
In acest context, “Managerul anului in energie” a fost desemnat domnul Victor IONESCU, director general OPCOM, iar “Proiectul anului in sectorul energie electrica” a fost desemnat cuplarea pietelor de energie electrica pentru ziua urmatoare Cehia – Slovacia – Ungaria – Romania, lansata cu succes in 19 noiembrie 2014 (ANRE-OPCOM-Transelectrica).

9 iunie 2015

Bucuresti, Palatul Parlamentului, Sala Drepturilor Omului

Participarea OPCOM la Forumul “Eficienta Energetica – Prioritate fundamentala pentru Romania”, organizata de Intact Media Group, la Palatul Parlamentului, Sala Drepturilor Omului, in data de 9 iunie 2015.

Din partea OPCOM a participat dl Victor Ionescu – Director general, avand calitatea de vorbitor.

» Programul evenimentului ...

20 august 2015

Bucuresti, ISPE, Amfiteatrul Martin Bercovici

Participarea OPCOM la Workshopul ”Viziunea VLER privind Strategia Energetica a Romaniei”, desfasurat in organizarea Programului VLER (Viitorii Lideri Energeticieni din Romania)” din cadrul CNR-CME, la ISPE, Amfiteatrul Martin Bercovici, in data de 20 august 2015.
Workshopul a avut in vedere ideea lansarii initiativei tinerilor VLER de a se implica activ in realizarea “Strategiei Energetice Nationale pentru perioada 2015-2035”.
La eveniment au participat aproximativ 100 de participanti, reprezentanti ai unor prestigioase companii si firme de stat si private, ai mediului academic, membri, colaboratori si parteneri ai CNR-CME.
Dupa acest workshop, membrii VLER au redactat ”Declaratia VLER”, care a fost promovata in mediile economice, politice si in mass-media.

Din partea OPCOM au participat tineri din cadrul Directiei Tranzactii la Termen si Certificate si din cadrul Directiei Tranzactii-Decontare Termen Scurt.

10 septembrie 2015

Bucuresti, Electrica SA, Sala Radu Zane

Participarea OPCOM la cea de a III-a editie a Conferintei “ENERGIA IN PRIZA”, care s-a desfasurat in organizarea Grupului de Presa BURSA, cu sprijinul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei, in data de 10 septembrie 2015, la sediul Electrica SA, sala Radu Zane, incepand cu orele 9:30.

OPCOM a fost invitat in calitate de vorbitor.

5-6 octombrie 2015

Bucuresti, Palatul Parlamentului

Participarea OPCOM la cea de a 14-a editie a Conferintei cu tema „Investitii si reglementare in domeniul energiei”, organizata de Asociatia Regionala de Reglementare in domeniul Energiei (Energy Regulators Regional Association - ERRA), gazda fiind Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei din Romania (ANRE), la Palatul Parlamentului, in perioada 5-6 octombrie 2015.

Dintre subiectele Conferintei mentionam:

  • Situatia industriei energetice in Romania
  • Lectii invatate in timpul procesului liberalizare
  • Evolutiile actuale din piata gazelor naturale
  • Legea energiei si finantarea sectorului energiei.

OPCOM a fost invitat in calitate de vorbitor.

» Programul conferintei ...

15-16 octombrie 2015

Poiana Brasov

Participarea OPCOM la evenimentul “4M Market Coupling – 1st Year of Trust, Success and Cooperation”, care s-a desfasurat in organizarea Transelectrica SA, la Poiana Brasov, in perioada 15-16 octombrie 2015.

OPCOM a fost invitat in calitate de vorbitor.

» Agenda evenimentului ...

30 octombrie 2015

Bucuresti, Palatul Parlamentului - Comisia pentru Industrii si Servicii din Camera Deputatilor

Participarea OPCOM la Conferinta ”Cuplarea pietelor de energie electrica – prezent si perspective pentru Romania in piata integrata de energie”, organizata de Energy-Center, la Palatul Parlamentului - Comisia pentru Industrii si Servicii, in data de 30 octombrie 2015.

OPCOM a fost invitat in calitate de coorganizator.

» Agenda Conferintei ...

10 noiembrie 2015

Bucuresti, JW Marriott Grand Hotel

Participarea OPCOM la Conferinta anuala AFEER cu tema "Cat de departe suntem de piata unica europeana?”, in data de 10 noiembrie 2015, la JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti.

OPCOM a fost invitat in calitate de vorbitor.

25 noiembrie 2015

Bucuresti, Hotel Hilton, Sala Enescu

Participarea OPCOM la lansarea si dezbaterea raportului “Interconectarea pietei romanesti de gaze: ce conducte facem si cand?”, organizata de Expert Forum, in data de 25 noiembrie 2015, la Hotel Hilton, Sala Enescu III, etaj 1.
La eveniment au participat ANRE, Ministerul Energiei, Transgaz, OPCOM, Delegatia Comisiei Europene, FMI, BERD, Petrom, Exxon, EON, traderi, experti si analisti ai pietei de gaze .

3 decembrie 2015

Bucuresti, Biblioteca Nationala a Romaniei, Sala Atrium

Participarea OPCOM la evenimentul “energynomics Awards Evolution 2015”, organizat de publisher-ul Wing Media Energy Consulting, in data de 3 decembrie 2015, in sala Atrium a Bibliotecii Nationale din Bucuresti.
Pentru al treilea an la rand, platforma de comunicare energynomics.ro a premiat cele mai meritorii companii, proiecte si personalitati ale anului din industria energetica romaneasca.
Premiul pentru “Managerul anului”, unul dintre cele noua categorii de premii, a fost acordat anul acesta domnului Victor IONESCU, director general OPCOM, pentru coordonarea activitatii de organizare si administrare a pietelor de energie electrica si gaze naturale, proiectele si directiile de dezvoltare ale OPCOM pentru integrarea in piata unica europeana de energie.

Opcom Anunţuri
09/08/2022
09/08/2022
09/08/2022
09/08/2022
09/08/2022
09/08/2022
03/08/2022
01/08/2022