Home

COMUNICAT de PRESĂ

(Bucureşti, 10 octombrie 2016)

10 noi companii au intrat in luna septembrie 2016 pe pietele administrate OPCOM, HELIOS KRAFT S.R.L. (PCV), DINORAM S.A. (PCCB-LE), ECO2ENERGY CHOICE S.R.L. (PCV), HIVATALOS S.R.L. (PZU), GREEN PROFILE S.R.L. (PCV), SOLAR CONSULT & DEVELOPMENT S.A. (PCCB-NC), MUNICIPIUL ROSIORII DE VEDE (PCCB-LE), DRUGUET MASIC MARIE LAURE P.F.A. (PCV), STOCK ENERGY S.R.L. (PI) si ENGIE SERVICII S.R.L. (PCV).

La sfarsitul lunii septembrie, la Piata pentru Ziua Urmatoare erau inregistrati 325 de participanti, la Piata Intra-zilnica erau inscrisi 115 participanti, la Piata Centralizata a Contractelor Bilaterale de energie electrica-modalitatea de tranzactionare PCCB-LE erau inregistrati 349 de participanti, la Piata Centralizata a Contractelor Bilaterale de energie electrica-modalitatea de tranzactionare PCCB-NC erau inregistrati 161 de participanti, la Piata Centralizata a Contractelor Bilaterale de energie electrica-modalitatea de tranzactionare PCCB-PC era inregistrat un participant, la Piata Centralizata cu negociere dubla continua a Contractelor Bilaterale de energie electrica (PC-OTC) in registrul de tranzactionare figurau 100 de companii, la Piata Centralizata pentru Serviciul Universal erau inregistrati 35 de participanti, iar la Piata de energie electrica pentru clientii finali mari (PMC) erau inregistrati 2 participanti.
Pe Piata Certificatelor Verzi erau inscrisi 886 de participanti la 30 septembrie, in timp ce pe Platforma de Tranzactionare a Certificatelor de Emisii de gaze cu efect de sera (PTCE) 12 societati figurau ca participanti inregistrati.

La sfarsitul lunii septembrie, 13 societati figurau ca participanti inregistrati la Piata Centralizata de Gaze Naturale.

COMUNICAT de PRESĂ 10.10.2016

Pentru detalii, vă rugăm contactaţi OPCOM S.A.
Victor IONESCU, Director general,
telefon +4 021 3071 450
fax +4 021 3071 400


Inapoi
Opcom Comunicate de presă