Home

COMUNICAT de PRESĂ

(Bucureşti, 30 aprilie 2014)

Referitor la informatiile aparute in mass-media cu privire la retinerea unui fost salariat al societatii Operatorul Pietei de Energie Electrica si de Gaze Naturale “OPCOM” S.A.

La inceputul lunii februarie 2014 au fost identificate actiuni privind depasirea atributiilor de serviciu ale unui salariat al societatii privind utilizarea in mod abuziv a stampilei societatii. Suspiciunile au determinat initierea unei cercetari disciplinare prealabile in cadrul societatii indreptate impotriva persoanei, concluziile Comisiei de disciplina conducand la incetarea raportului de munca cu salariatul incriminat.

Concluziile prealabile precum si concluziile finale ale Comisiei de disciplina au indreptatit societatea in initierea cu celeritate a unei plangeri penale la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti in cursul lunii februarie, impotriva persoanei incriminate.
In toata aceasta perioada conducerea societatii a pus la discpozitia organelor de ancheta toate informatiile solicitate in vederea aflarii adevarului.

Fata de aceste incidente, informam participantii la piata si opinia publica ca activitatea infractionala stabilita de catre organele in drept nu a afectat rezultatele tranzactiilor pe pietele administrate de catre Operatorul Pietei de Energie Electrica si de Gaze Naturale “OPCOM” S.A., actiunile persoanei incriminate fiind de domeniu privat prin utilizarea stampilei societatii in mod ilegal si abuziv.

COMUNICAT de PRESĂ 30.4.2014


Pentru detalii, vă rugăm contactaţi OPCOM S.A.
Victor IONESCU, Director general,
telefon +4 021 3071 450
fax +4 021 3071 400

Inapoi
Opcom Comunicate de presă