Home
Comunicat de presa 2/2005

OPCOM a primit vizita domnului Ioan Codrut Seres, Ministrul Economiei si Comertului

( Bucuresti, 4 iunie 2005 ) O noua actiune in contextul viitoarei lansari a Noii Platforme de Tranzactionare: Ministrul Economiei si Comertului Ioan Codrut Seres a vizitat OPCOM, operatorul pietei de energie electrica din Romania

Sambata 4 iunie, Ioan Codrut Seres, Ministrul Economiei si Comertului a vizitat SC OPCOM SA, operatorul pietei de energie electrica.
Reprezentantii OPCOM au prezentat dezvoltarea si consolidarea institutionala, detalii relevante ale activitatii operative, contributia sa la promovarea concurentei si rezultatele obtinute in primii cinci ani de existenta.
Au fost discutate de asemenea planurile de dezvoltare ale societatii pentru lansarea bursei nationale de energie electrica, de asemenea extinderea cadrului operational la piata de energie electrica sud-est europeana.
Ministrul Seres si-a exprimat aprecierea pentru prezenta OPCOM in piata de energie electrica si eficienta activitatii sale, precum si intentia sa de a sustine institutia in indeplinirea obiectivelor propuse.


Comunicat de presa nr. 02/2005 (format pdf )

 


Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati S.C. OPCOM S.A.

 

Victor Ionescu, Director General, telefon (+40 21) 30 71 450


Inapoi
Opcom Comunicate de presă