Home
 OPCOM: PCCB-PC rezultate PCCB-LE
Program Luni - Joi Vineri
Primirea ofertelor iniţiatoare 08:00–15:00 08:00–12:00
Orele limită de începere a sesiunilor de licitaţie 09:00–17:00* 09:00–14:00*
Data şi ora organizării sesiunilor de licitaţie vor fi stabilite de OPCOM cu respectarea termenului minim de publicare de 3 zile lucrătoare, luând în considerare sesiunile de licitaţie deja programate şi ofertele iniţiatoare primite în avans pentru care procedura de publicare este în curs de desfăşurare. Termenele pentru transmiterea la OPCOM a ofertelor de răspuns sunt cele prevăzute în Tabelul anunțuri – oferte – rezultate privind organizarea sesiunilor de licitație .
* În situația în care numărul ofertelor inițiatoare primite este semnificativ, OPCOM își rezervă dreptul de a prelungi programul de organizare a sesiunilor de licitație.

Tabel anunțuri – oferte – rezultate privind organizarea sesiunilor de licitație
Denumire inițiator Cod Ofertă Oferta și Contractul Tipul combustibilului Ziua licitației Ora Licitației Termen depunere oferte de răspuns Cantitatea totală limită disponibilă (MWh) Cantitatea totală de energie electrică (MWh) Profilul de livrare Denumire câștigător sesiune de licitație Tariful de procesare (Lei/MWh) Prețul combustibilului (Lei/MWh) Prețul energiei electrice rezultate (Lei) Denumire participanți respondent necâștigători Prețul echivalent al energiei electrice (Lei/MWh)