Home
 OPCOM: OTC_Produse
PC-OTC - Produse Standard

 

Produse standard
Profil
de livrare
Instrument tranzactionat Descriere
Banda DayName_NZ_NL_AN Contract forward pentru energia livrată în bandă (00:00 – 24:00 CET) pe perioadă de o zi. Denumirea instrumentului cuprinde date privind numele zilei (DayName), numărul zilei (NZ), din luna (NL) și ultimele două cifre ale anului în care are loc livrarea (AN).
Vârf DayName_NZ_NL_AN Contract forward pentru energia livrată în orele de vârf de sarcină (06:00-22:00 CET) pe perioadă de o zi. Denumirea instrumentului cuprinde date privind numele zilei (DayName), numărul zilei (NZ), din luna (NL) și ultimele două cifre ale anului în care are loc livrarea (AN).
Gol  DayName_NZ_NL_AN Contract forward pentru energia livrată în orele de gol de sarcină (00:00-06:00 CET și 22:00-24:00 CET) pe perioadă de o zi. Denumirea instrumentului cuprinde date privind numele zilei (DayName), numărul zilei (NZ), din luna (NL) și ultimele două cifre ale anului în care are loc livrarea (AN).
Banda WkEnd_ NZW_NL_AN Contract forward pentru energia livrată în bandă (00:00 – 24:00 CET) pe perioada unui week-end. Denumirea instrumentului cuprinde date privind data zilei de început a week-end-ului (NZW), din luna (NL) și ultimele două cifre ale anului în care are loc livrarea (AN).
Banda Wk_NS_NZ_NL_AN Contract forward pentru energia livrată în bandă (00:00 – 24:00 CET) pe perioada unei săptămâni. Denumirea instrumentului cuprinde date privind numărul săptămânii din an (NS), numărul zilei de început a săptămânii (NZ), numărul lunii din an (NL) și ultimele două cifre ale anului în care are loc livrarea (AN).
Vârf Wk_NS_NZ_NL_AN Contract forward pentru energia livrată în orele de vârf de sarcină (de Luni până Vineri de la ora 06:00-22:00 CET) pe perioada unei săptămâni. Denumirea instrumentului cuprinde date privind numărul săptămânii din an (NS), numărul zilei de început a săptămânii (NZ), numărul lunii din an (NL) și ultimele două cifre ale anului în care are loc livrarea (AN).
Gol Wk_NS_NZ_NL_AN Contract forward pentru energia livrată în orele de gol de sarcină (de Luni până Vineri de la ora 00:00-06:00 CET și 22:00-24:00 CET și Sâmbata – Duminica 00:00-24:00 CET) pe perioada unei săptămâni. Denumirea instrumentului cuprinde date privind numărul săptămânii din an (NS), numărul zilei de început a săptămânii (NZ), numărul lunii din an (NL) și ultimele două cifre ale anului în care are loc livrarea (AN).
Banda  M_NL_AN Contract forward pentru energia livrată în bandă (00:00 – 24:00 CET) pe perioada de o lună calendaristică. Denumirea instrumentului cuprinde date privind denumirea lunii din an (NL) și ultimele două cifre ale anului în care are loc livrarea (AN).
Vârf M_NL_AN Contract forward pentru energia livrată în orele de vârf de sarcină (de Luni până Vineri de la ora 06:00-22:00 CET) pe perioada de o lună calendaristică. Denumirea instrumentului cuprinde date privind denumirea lunii din an (NL) și ultimele două cifre ale anului în care are loc livrarea (AN).
Gol M_NL_AN Contract forward pentru energia livrată în orele de gol de sarcină (de Luni până Vineri de la ora 00:00-06:00 CET și 22:00-24:00 CET și Sâmbata – Duminica 00:00-24:00 CET) pe perioada de o lună calendaristică. Denumirea instrumentului cuprinde date privind denumirea lunii din an (NL) și ultimele două cifre ale anului în care are loc livrarea (AN).
Banda  Q_NTR_AN Contract forward pentru energia livrată în bandă (00:00 – 24:00 CET) pe perioada unui trimestru calendaristic. Denumirea instrumentului cuprinde date privind numărul trimestrului din an (NTR) și ultimele două cifre ale anului în care are loc livrarea (AN).
Vârf  Q_NTR_AN Contract forward pentru energia livrată în orele de vârf de sarcină (de Luni până Vineri de la ora 06:00-22:00 CET) pe perioada unui trimestru calendaristic. Denumirea instrumentului cuprinde date privind numărul trimestrului din an (NTR) și ultimele două cifre ale anului în care are loc livrarea (AN).
Gol Q_NTR_AN Contract forward pentru energia livrată în orele de gol de sarcină (de Luni până Vineri de la ora 00:00-06:00 CET și 22:00-24:00 CET și Sâmbata – Duminica 00:00-24:00 CET) pe perioada unui trimestru calendaristic. Denumirea instrumentului cuprinde date privind numărul trimestrului din an (NTR) și ultimele două cifre ale anului în care are loc livrarea (AN).
Banda H_NSM_AN Contract forward pentru energia livrată în bandă (00:00 – 24:00 CET) pe perioada unui semestru calendaristic. Denumirea instrumentului cuprinde date privind numărul semestrului din an (NSM) și ultimele două cifre ale anului în care are loc livrarea (AN).
Vârf  H_NSM_AN Contract forward pentru energia livrată în orele de vârf de sarcină (de Luni până Vineri de la ora 06:00-22:00 CET) pe perioada unui semestru calendaristic. Denumirea instrumentului cuprinde date privind numărul semestrului din an (NSM) și ultimele două cifre ale anului în care are loc livrarea (AN).
Gol  H_NSM_AN Contract forward pentru energia livrată în orele de gol de sarcină (de Luni până Vineri de la ora 00:00-06:00 CET și 22:00-24:00 CET și Sâmbata – Duminica 00:00-24:00 CET) pe perioada unui semestru calendaristic. Denumirea instrumentului cuprinde date privind numărul semestrului din an (NSM) și ultimele două cifre ale anului în care are loc livrarea (AN).
Banda  Y_AN Contract forward pentru energia livrată în bandă (00:00 – 24:00 CET) pe perioadă de un an calendaristic. Denumirea instrumentului cuprinde ultimele două cifre ale anului în care are loc livrarea (AN).
Vârf  Y_AN Contract forward pentru energia livrată în orele de vârf de sarcină (de Luni până Vineri de la ora 06:00-22:00 CET) pe perioadă de un an calendaristic. Denumirea instrumentului cuprinde ultimele două cifre ale anului în care are loc livrarea (AN).
Gol  Y_AN Contract forward pentru energia livrată în orele de gol de sarcină (de Luni până Vineri de la ora 00:00-06:00 CET și 22:00-24:00 CET și Sâmbata – Duminica 00:00-24:00 CET) pe perioadă de un an calendaristic. Denumirea instrumentului cuprinde ultimele două cifre ale anului în care are loc livrarea (AN).