Home
 OPCOM: Istoric 2010

2–3 noiembrie 2010

Bran, Complexul Wolf

Participare OPCOM la lucrarile Conferintei Internationale “Retele Electrice Inteligente – SMART GRID. Solutii de finantare a investitiilor” desfasurata in perioada 2-3 noiembrie 2010 la Bran, eveniment organizat de S.C. ELECTRICA S.A.

Evenimentul a reunit specialisti din domeniul producerii, transportului si distributiei de energie electrica, consumatorilor de energie electrica, producatorilor de echipamente primare si secundare integrabile in solutii smart, proiectantilor si din mediul academic din Romania si de peste hotare pentru a contribui la promovarea principiilor si tehnologiilor in vederea implementarii conceptului de retea electrica inteligenta in Romania.

Agenda Conferintei ...

6 iulie 2010

Bucuresti, Hotel Crowne Plaza, sala Ballroom B

Participare OPCOM la lucrarile Conferintei “FORUMUL NAŢIONAL DE MEDIU - Energii alternative. Managementul deseurilor si eco-eficienta. Investitii in domeniul energetic”, eveniment ce a avut loc pe 6 Iulie 2010, la Bucureşti, Hotel Crowne Plaza, sala Ballroom B, in organizarea Companiei Finmedia.

Dezbaterile din cadrul acestui eveniment au pus accentul pe 3 direcţii importante: energia din surse regenerabile, investitiile verzi în domeniul energetic si managementul deseurilor


» Programul Conferintei...
» Prezentarile Conferintei...

13-17 iunie 2010

Neptun-Olimp, Romania
Participare OPCOM in calitate de coorganizator al urmatoarelor evenimente din cadrul Forumului Regional al Energiei - FOREN 2010, care s-a desfasurat la Neptun-Olimp in perioada 13-17 iunie 2010.

14 iunie 2010

Complex Ambasador, Sala Anotimpuri, orele 14:00–15:30
Subiectul preferențial 1: Performanţa pieţelor centralizate de energie electrică din România, organizat în cadrul Secțiunii de comunicări DS 2 – Piețe de energie.

» Agenda evenimentului...
» Sinteza lucrarilor Opcom...

15 iunie 2010

Centrul de Conferinte Neptun, Sala Tomis, orele 14:00–18:00
Intalnirea grupului de lucru destinat elaborarii documentului „Foaie de parcurs catre o piata concurentiala europeana de energie, incluzand sursele regenerabile” (WEC Task Force – WEC Regional Study: Roadmap towards a competitive European Energy Market including Renewables), grup infiintat in cadrul programului regional european WEC. Evenimentul s-a bucurat de prezenta domnului Slav Slavov, coordonator regional pentru Europa si Asia Centrala, in cadrul WEC, care a moderat intalnirea impreuna cu reprezentantul OPCOM SA, precum si de prezenta domnului Jean Moncomble, Secretar General al Comitetului National Francez al WEC.

» Prezentarea evenimentului...

16 iunie 2010

Complex Ambasador, Sala Anotimpuri, orele 16:00–18:00
Subiectul preferential 4: Piata de energie electrica si instrumente conexe. National, regional si european, organizat in cadrul Sectiunii de comunicari DS 2– Piete de energie.

» Agenda evenimentului...
» Sinteza lucrarilor Opcom...

13, 14 mai 2010

Bucuresti, Hotel JW Marriott Grand Hotel
Participare OPCOM la lucrarile “Central & South-East Europe Energy Forum 2010”, eveniment a avut loc pe 13-14 Mai 2010, la Bucureşti, Hotel JW Marriott Grand Hotel. În contextul strategiei Uniunii Europene de energie şi schimbări climatice şi în perspectiva proiectelor de transport de substante energetice pentru imbunătăţirea alimentării cu energie a tărilor din Uniunea Europeană, zona Central şi Est Europeană capată o importanţă atât ca spatiu de transport cât şi legat de implementarea regională a strategiei Uniunii Europene.

» Prezentarea conferintei...
» Prezentarea OPCOM...

15 aprilie 2010

Bucuresti, Hotel Athenee Palace Hilton
Participare OPCOM la cea de-a XI-a editie a conferintelor FOCUS ENERGETIC, "Dupa Copenhaga – Un plan de masuri pe termen lung pentru promovarea energiilor regenerabile". Conferintele FOCUS ENERGETIC beneficiaza de aportul mediatic al site-lui www.focus-energetic.ro, care cuprinde stiri, informatii, interviuri, analize, dezbateri despre cele mai importante si noi evenimente din domeniul energetic, dar si al economiei romanesti, in general.

» Prezentarea conferintei...
» Prezentarea OPCOM...

23 februarie 2010

Sofia, Sheraton Hotel
Participare OPCOM la lucrarile celei de a patra conferinte pe probleme de energie pentru Sud-Estul Europei (Fourth annual SEE energy conference) “The New Energy Strategy: Competitiveness, Sustainability, Efficiency”, organizata sub patronajul Ministerului Economiei, Energiei si Turismului din Bulgaria, si al Bancii Mondiale.

» Prezentarea conferintei...
» Prezentarea OPCOM...

17 februarie 2010

Bucuresti, Sala Mare OPCOM
Participare OPCOM la lucrarile Mesei rotunde “Eficienta pietei de energie in sprijinul securitatii alimentarii cu energie electrica”, organizata in colaborare cu Asociatia IRE – Institutul National Român pentru Studiul Amenajarii si Folosirii Surselor de Energie.

» Agenda mesei rotunde...
» Prezentarea OPCOM...

Opcom Anunţuri
09/08/2022
09/08/2022
09/08/2022
09/08/2022
09/08/2022
09/08/2022
03/08/2022
01/08/2022