Home
 OPCOM: Istoric 2013

20 noiembrie 2013

Bucuresti, Centrul de Expozitii EXPOROM

Participarea OPCOM la Conferinta "International Power Grid Interconnections", organizata de Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei - CNR-CME, in colaborare cu REECO RO EXPOZITII SRL, care s-a desfasurat la EXPOROM Exhibition Center, in data de 20 noiembrie 2013.

OPCOM a fost invitat in calitate de vorbitor cu prezentarea: „Pietele de energie electrica administrate de “OPCOM” S.A. in context national si regional”.

» Agenda Conferintei

14 noiembrie 2013

Bucuresti, Palatul Parlamentului

Participarea OPCOM la conferinta - dezbatere ”Bursa gazelor - de la monopol la libera concurenta”, organizata de publicatia Energy–Center.ro, la Palatul Parlamentului - Comisia pentru Industrii si Servicii, in data de 14 noiembrie 2013, orele 10:00 – 13:00.

OPCOM a fost invitat in calitate de vorbitor.

7 noiembrie 2013

Bucuresti, Hotel Intercontinental

Participarea OPCOM la Conferinta "Romania 2020: Politici Sustenabile pentru energii curate / hidro & nuclear", organizata de “Adevarul Holding”, in Bucuresti la Hotel Intercontinental, in data de 7 noiembrie 2013.

» Agenda Conferintei

31 octombrie 2013

Bucuresti, Palatul Parlamentului, Sala Drepturile Omului

Participarea OPCOM la dezbaterea cu tema ”Energia regenerabila: energia viitorului”, organizata de Grupul de Presa MediaUno si Comisia pentru Industrii si Servicii din Camera Deputatilor, in parteneriat cu CNR-CME, CRE, Adrem Invest, Electrica si Transgaz, la Palatul Parlamentului, Sala Drepturile Omului, in data de 31 octombrie 2013.

Evenimentul a adus la masa dezbaterilor reprezentanti ai Ministerului Economiei, Parlamentului Romaniei, companiilor de top din industria energetica, organismelor financiare, precum si reprezentanti ai presei.

» Programul dezbaterii

24 septembrie 2013

Bucuresti, Hotel Pullman, World Trade Center

Participarea OPCOM la lucrarile Conferintei ”ENERGIA ÎN PRIZĂ: Liberalizarea pieţei energiei – efecte asupra economiei”, care s-a desfasurat in organizarea Grupului de presa BURSA in data de 24 septembrie 2013, in Bucuresti la Hotel Pullman, World Trade Center, sala Beijing & Vienna.

OPCOM a fost invitat in calitate de vorbitor.

» Programul Conferintei

11 iulie 2013

Bucuresti, Hotel Athenee Palace Hilton

Participarea OPCOM la cea de-a XX-a editie a CONFERINTELOR FOCUS ENERGETIC, cu tema „Influenta conditionalitatilor de mediu asupra sectorului energetic şi a competitivitatii economiei romanesti”, care s-a desfasurat in ziua de 11 iulie 2013, in Bucuresti la Hotelul Athenee Palace Hilton.

La eveniment au avut prezentari Varujan Vosganian - ministrul Economiei, Niculae Havrilet - presedintele ANRE, Emil Calota şi Claudiu Sorin Dumbraveanu - vicepresedinti ANRE, Rodin Traicu - membru al Comisiei pentru Industrii din Camera Deputatilor, Ioan Dan Gheorghiu - consilier al premierului Victor Ponta pe probleme energetice, Razvan Nicolescu - vicepresedinte ACER, Silvia Vlasceanu - director executiv ACUE. Au fost prezenţi directori ai unor companii de stat si private, analisti, specialisti, presa.

21 mai 2013

Bucuresti, Hotel Pullman, sala New York

Participarea OPCOM la lucrarile celei de a treia ediţii a “SEE Energy Forum 2013”, care s-a desfasurat în Bucureşti, la Hotel Pullman, sala New York, in data de 21 mai 2013.

Evenimentul a fost organizat de Medien Conferences, divizia de evenimente business a cotidianului România liberă, cu sprijinul CNR-CME (membru al Consiliului Mondial al Energiei – World Energy Council), Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti şi Camera de Comerţ Italiană pentru România.

13 mai 2013

Bucuresti, Hotel Howard Johnson Grand Plaza

Participarea OPCOM la a patra editie a conferintei ”Focus on Energy”, care s-a desfasurat in data de 13 mai 2013 in organizarea Saptamanalului de afaceri in limba engleza „Business Review”, in Bucuresti, Hotel Howard Johnson Grand Plaza.

» Agenda evenimentului

26 martie 2013

Bucuresti, Hotel Royal

Participarea OPCOM la dezbaterea interactivă pe tema „Competitie, preturi corecte, acces nediscriminatoriu doar cu o piata reala de energie”, organizata de publicatia Energy–Center.ro, la Hotel Royal din Bucuresti, in data de 26 martie 2013.

OPCOM a fost invitat in calitate de vorbitor.

» Agenda evenimentului

12 martie 2013

Bucuresti, Reprezentanta Comisiei Europene in Romania

Participarea OPCOM la dezbaterea ”Eficientizarea pieţei interne a energiei la nivelul Uniunii Europene”, organizata de catre Reprezentanta Comisiei Europene in Romania in cadrul seriei de dezbateri ”Perspective europene”, care s-a desfasurat la sediul Reprezentanţei Comisiei Europene in Romania, in data de 12 martie 2013.

» Agenda Conferintei


REPREZENTANŢA ÎN ROMÂNIA

14 februarie 2013

Bucuresti, Hotel Radisson Blu

Participarea OPCOM la masa rotundă cu tema "Securitate, strategie si guvernantă energetică”, eveniment ce s-a desfasurat in data de 14 februarie 2013 la Bucuresti, Hotel Radisson Blu.

Evenimentul s-a înscris în seria activităţilor de consultare publică dedicate "Pactului pentru Energie", o initiativă a mediului de afaceri, a societătii civile si a mediului academic sub egida si coordonarea Academiei Române”, fiind organizat de experti din cadrul GEA Strategy & Consulting SA, Romania Energy Center (ROEC) si Expert Forum.

OPCOM a participat prin reprezentantii sai la toate sesiunile evenimentului.

» Agenda Conferintei

15-16 ianuarie 2013

Bucuresti, Hotel Marriott

Participarea OPCOM la Conferinta ”Wind Power Romania”, eveniment ce s-a desfasurat in perioada 15-16 ianuarie 2013 la Bucuresti, Hotel Marriott, in organizarea ”GreenPower Conferences”.

OPCOM a fost invitat in calitate de vorbitor.

» Agenda Conferintei

Opcom Anunţuri
09/08/2022
09/08/2022
09/08/2022
09/08/2022
09/08/2022
09/08/2022
03/08/2022
01/08/2022