Home
 OPCOM: istoric 2011

26-28 octombrie 2011

Sinaia, Centrul International de Conferinte “Casino Sinaia”

Participarea OPCOM la Conferinta Nationala si Expozitia de Energetica – CNEE 2011, organizata de Societatea Inginerilor Energeticieni din Romania.

In cadrul Conferintei, OPCOM a prezentat lucrarea ”Dezvoltarea pietei de energie electrica: Piata Intra-zilnica un nou mecanism, un nou concept”, lucrarea in extenso fiind publicata in volumul “Lucrarile CNEE 2011”.

Programul Conferintei

CNEE 2011

13 Octombrie 2011

Bucuresti, Institutul National de Statistica

Participarea OPCOM la lucrarile Conferintei Carbon Warehouse organizata de Pravda Capital Partners AG.

In cadrul Conferintei, OPCOM a prezentat lucrarea ”Platforma de Tranzactionare a Certificatelor de Emisii de Gaze cu efect de sera din cadrul OPCOM”.

Agenda Conferintei
Prezentarea OPCOM

29 septembrie 2011

Bucuresti, ELECTRICA SA, Sala Radu Zane

Participarea OPCOM la lucrarile Conferintei “Piata de energie in UE” cu tema “Evolutii privind pietele de energie”, in calitate de organizator impreuna cu Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei - CNR-CME.
Specialisti cu experienta si competenta recunoscuta au prezentat in cadrul Conferintei subiecte de mare interes privind piata de energie in UE.
O prezentare a evenimentului a fost publicata in Mesagerul Energetic nr. 120 din octombrie 2011.

Agenda Conferintei

27-28 iunie 2011

Bucuresti, Hotel Athenee Palace Hilton

Participarea OPCOM la Conferinta “Balkan Energy and Infrastructure Finance Forum 2011”, eveniment care s-a desfasurat in organizarea E.E.L. Events Ltd din Londra.

In cadrul Conferintei, OPCOM a prezentat lucrarea ”Intra-day trading of electricity and other environmental friendly trading instruments: Emissions certificates”.

Agenda ConferinteiBalkan Energy and Infrastructure Finance Forum 2011

15-16 iunie 2011

Istanbul, Turcia

Participarea OPCOM la cea de-a 17-a editie a "Conferintei Internationale Energie si Mediu – ICCI 2011", la Sesiunea organizata de Asociatia producatorilor de energie electrica din Turcia (Elektrik Üreticileri Derneği), desfasurata in 16 iunie. Lucrarile sesiunii au fost dedicate exclusiv evolutiilor pietelor de energie electrica din Europa si a pietei din Turcia. Pentru aceasta au fost invitati reprezentanti ai unor burse europene de renume, precum Nord Pool Spot si EPEX, si ai OPCOM, singura bursa din SEE si bursa cu cea mai mare lichiditate in CEE.

Participarea la conferinta a constituit pentru delegatia OPCOM atat o oportunitate de informare asupra dezvoltarii inregistrate in pietele de energie din Europa (NordPool, EPEX Spot, piata de energie electrica din Turcia), cat si o ocazie de promovare a evolutiilor inregistrate in Piata de energie electrica din Romania, prin sustinerea de catre delegatia OPCOM a unei prezentari in cadrul celei de-a doua zile a Conferintei, 16 iunie 2011, la sesiunea 27, dedicata Structurii si Functionarii Pietelor de Energie Electrica din Europa – studii de tara.

Prezentarea OPCOM

16-17 mai 2011

Saint Petersburg, Hotel Park Inn Pribaltiyskaya

Participarea OPCOM la a 10-a editie a "Energy Investment and Regulation Conference", organizata de ERRA - Asociatia Regionala a Reglementatorilor in domeniul Energiei din Europa Centrala si de Sud-Est si statele fostei Uniuni Sovietice - cu sprijinul Asociatiei Reglementatorilor din SUA (NARUC).

Cu această ocazie a avut loc un schimb util de informatii privind stadiul procesului de constituire a pietelor regionale de energie din Europa Centrala si de Sud-Est, aceasta conferinta constituind un foarte bun prilej pentru promovarea rolului OPCOM de operator in cadrul pietei regionale sud-est europene.

http://www.erranet.org/InvestmentConferences/2011

19 aprilie 2011

Bucuresti, Hotel Athenee Palace Hilton

Participarea OPCOM la lucrarile Conferinţei FOCUS ENERGETIC, cu tema „Protecţia mediului şi influenţele în economia României”.
In cadrul Conferintei, OPCOM a prezentat lucrarea ”Tranzactionarea certificatelor de mediu in cadrul OPCOM”.

Conferintele FOCUS ENERGETIC beneficiaza de aportul mediatic al site-lui www.focus-energetic.ro, care cuprinde stiri, informatii, interviuri, analize, dezbateri despre cele mai importante si noi evenimente din domeniul energetic, dar si al economiei romanesti, in general.

Prezentarea OPCOM

http://www.focus-energetic.ro/19-aprilie-2011-4529.html

29 martie 2011

Bucuresti, Hotel Crowne Plaza

Participarea OPCOM la lucrarile Conferintei ”Green Energy Forum 2011 – Renewable Energy Opportunities in Romania”, eveniment ce a avut loc pe 29 martie 2011, la Bucureşti, Hotel Crowne Plaza, in organizarea publicatiei The Diplomat.

Cea de-a treia editie a conferintei anuale ”Green Energy”, a avut un caracter interactiv si a reunit factori de decizie implicati in sectorul energiei din Romania.
In cadrul Conferintei, OPCOM a prezentat lucrarea ”Intra-day trading of electricity and other environmental friendly trading instruments: Emissions certificates”.

Prezentarea OPCOM

http://greenenergy.thediplomat.ro/

Opcom Anunţuri
09/08/2022
09/08/2022
09/08/2022
09/08/2022
09/08/2022
09/08/2022
03/08/2022
01/08/2022