Home
Stadiul actualizat al măsurii de tranziţie cu privire la registrele de emisii din cadrul UE ETS din Bulgaria, Irlanda şi Norvegia care îşi vor relua activităţile în data de 4 martie
2011-03-02

Registrele naţionale de emisii din Bulgaria, Irlanda şi Norvegia îşi vor relua activităţile curente începând cu 4 martie 2011, la ora 8 AM CET.
Această decizie urmează finalizării de către Comisie a analizei rapoartelor înaintate de registrele naţionale din aceste trei ţări cu privire la conformitatea măsurilor lor de securitate. Prin aceste rapoarte, cele trei ţări au prezentat suficiente garanţii privind implementarea măsurilor minime de securitate.
Acest lucru va aduce la 13 registre, care îşi vor relua activităţile curente în urma suspendării tranzacţiilor de la 19 ianuarie 2011, cu excepţia alocărilor şi predărilor de certificate, în toate registrele naţionale din cadrul UE ETS datorită cazurilor de furt cibernetic. Registrele din Belgia, Estonia, Franţa, Germania, Luxemburg, Olanda, Portugalia, Slovacia, Spania şi Marea Britanie şi-au reluat deja activităţile.
Comisia va continua să furnizeze informaţii actualizate cu privire la această situaţie şi va anunţa redeschiderea planificată pentru fiecare registru naţional cu 24 de ore în avans.

(Anunţul este disponibil aici)

Inapoi la index