Home
ACER dezvăluie primele cinci părţi care urmează să raporteze pentru REMIT
2015-07-24

Agenţia pentru Cooperarea Reglementatorilor Europeni în domeniul Energiei (ACER) a nominalizat primele cinci terţe părţi care vor raporta tranzacţiile în numele companiilor în cadrul (n.t. - Regulamentului privind) integritatea și transparența pieței angro de energie electrică (REMIT).
Participanții la piață vor fi solicitați să raporteze tranzacțiile, inclusiv ofertele pentru tranzacționare, către un RRM (n.t. – Mecanism de Raportare Înregistrat), care va transmite informațiile la ACER.
Prima etapă de raportare în cadrul REMIT va intra în vigoare în data de 7 octombrie.
ACER a emis o a doua schema a mecanismului său de raportare compatibil cu REMIT pentru tranzacții și oferte. Versiunea originală va fi, oricum, încă valabilă la lansarea sistemului.
Cele cinci Mecanisme de Raportare Înregistrate (RRMs) sunt OMI-Polo Espanol; OMIP - Polo Portugues; Nord Pool Spot; OPCOM; și EFETnet.
ACER a planificat un atelier de lucru public la Ljubljana, Slovenia, pentru 8 septembrie, în vederea discutării implementării REMIT și rolului RRMs (n.t. – Mecanismelor de Raportare Înregistrate).

(Sursa utilizată pentru traducere: © ICIS HEREN - THE ICIS HEREN REPORTS - EDEM 19142 / 24 iulie 2015; www.heren.com)

Inapoi la index
Ştiri