Home

COMUNICAT de PRESĂ

(Bucureşti, 31 mai 2013)

Am luat nota privind comunicatul de presa al Comisiei Europene din data de 30.05.2013 referitor la emiterea unei comunicari privind obiectiunile forului european in contextul investigatiei prin intermediul careia acesta prezinta opinia sa preliminara.

Asa cum comunicam anterior, continuam demersurile intreprinse pe relatia cu entitatile implicate in vederea crearii conditiilor necesare implementarii in cel mai scurt timp posibil a solutiei care sa raspunda asteptarilor tuturor participantilor la piata, eliminand interpretarile de discriminare si asigurand totodata mentinerea eficientei si eficacitatii mecanismelor actuale.

Asiguram toti participantii la pietele administrate precum si toate partile interesate ca procesul de tranzactionare nu este afectat de aceasta procedura.

La final, dorim sa accentuam faptul ca respectiva comunicare privind obiectiunile nu se antepronunta in legatura cu rezultatul final al investigatiei. Prin urmare, OPCOM este increzator ca aceasta etapa procedurala in investigatia autoritatilor antitrust ale UE nu va afecta performanta pietelor administrate si planurile sale de dezvoltare in plan national si regional.


Pentru detalii, vă rugăm contactaţi S.C. OPCOM S.A.
Victor IONESCU, Director general,
telefon +4 021 3071 450
fax +4 021 3071 400

Inapoi
Opcom Comunicate de presă