Home

COMUNICAT de PRESĂ

(Bucureşti, 11 decembrie 2012)

Precizari referitoare la deschiderea Procedurilor de catre Comisia Europeana
Acest subiect este cunoscut si a facut si continua sa faca obiectul actiunilor noastre impreuna cu autoritatile nationale implicate precum si cu reprezentantii Asociatiei furnizorilor de energie electrica activi in pietele de energie electrica administrate.
In acest cadru de colaborare au fost identificate mai multe solutii posibile, analizele efectuate conducand catre identificarea unei solutii care prezinta potential de viabilitate si care sa mentina eficacitatea mecanismelor de tranzactionare pentru piata pentru ziua urmatoare si piata intrazilnica.
In aceasta perioada se intreprind demersuri in vederea crearii conditiilor necesare implementarii in cel mai scurt timp posibil a solutiei care sa raspunda asteptarilor tuturor participantilor la piata, eliminand interpretarile de discriminare.
Dorim sa asiguram toti participantii la pietele administrate precum si toate partile interesate ca procesul de tranzactionare nu este afectat de aceasta procedura, efortul nostru indreptandu-se spre cresterea eficientei si eficacitatii tuturor mecanismelor de tranzactionare pe pietele centralizate.

COMUNICAT de PRESĂ 11.12.2012


Pentru detalii, vă rugăm contactaţi S.C. OPCOM S.A.
Victor IONESCU, Director general,
telefon +4 021 3071 450
fax +4 021 3071 400

Inapoi
Opcom Comunicate de presă