Home
COMUNICAT DE PRESĂ

1 Februarie 2010, lansarea perioadei de functionare experimentala a noii platforme de tranzactionare pentru Piata pentru Ziua Urmatoare.

(Bucureşti, 28.01.2010)

Luni 1 februarie 2010 S.C. OPCOM S.A. lanseaza perioada de functionare experimentala a noii platforme de tranzactionare pentru Piata pentru Ziua Urmatoare.

Platforma ofera noi facilitati privind ofertele tranzactionabile (oferte bloc, oferte flexibile), precum si disponibilitati performante in vederea cuplarii pietelor spot de energie electrica pentru realizarea alocarii implicite a capacitatilor transfrontaliere in regiune.

In vederea pregatirii perioadei experimentale de functionare, in luna decembrie 2009 S.C. OPCOM S.A. a organizat 8 sesiuni de instruire la care au fost prezenti reprezentanti a 78 participanti inscrisi la Piata pentru Ziua Urmatoare dintre cele 99 de companii invitate.

Pentru documentarea actiunilor in cadrul zilnic de tranzactionare in perioada experimentala, participantii vor beneficia de suportul asigurat de „Ghidul rapid de utilizare” si „Manualul de ofertare” care vor fi publicate pe web-site-ul OPCOM.

In prima parte a perioadei experimentale, OPCOM va finaliza in cadrul Grupului de Produs pentru Dezvoltarea Pietei pentru Ziua Urmatoare propunerile pentru actualizarea procedurilor operationale si le va transmite spre aprobare Autoritatii de Reglementare.

COMUNICAT de PRESĂ 28.01.2010


Pentru detalii, vă rugăm contactaţi S.C. OPCOM S.A.
Victor IONESCU, Director general,
telefon +4 021 3071 450
fax +4 021 3071 400

Inapoi
Opcom Comunicate de presă