Home

COMUNICAT de PRESĂ

(Bucuresti, 4 ianuarie 2018)

10 noi companii au intrat in luna decembrie 2018 pe pietele administrate OPCOM, ENERGY GAS PROVIDER S.R.L. (PCGN, PZU-GN), SERINUS ENERGY ROMANIA S.A. (PZU-GN, PCGN), AXPO ENERGY ROMANIA S.A. (PZU-GN), FINAS PROJECT S.R.L. (PCCB-LE), ELECTROGRUP ENERGY S.R.L. (PCV), IRIDEX GROUP IMPORT EXPORT S.R.L. (PCCB-NC), SMART BIZ MANAGEMENT S.R.L. (PCV), APURON ENERGY S.R.L. (PC-OTC), WIND PHOTOVOLTAIC PPP S.R.L. (PI) si ALFA LAND S.R.L. (PI).

La sfarsitul lunii decembrie, la Piata pentru Ziua Urmatoare erau inregistrati 374 de participanti, la Piata Intra-zilnica erau inscrisi 134 de participanti, la Piata Centralizata a Contractelor Bilaterale de energie electrica-modalitatea de tranzactionare PCCB-LE erau inregistrati 284 de participanti, la Piata Centralizata a Contractelor Bilaterale de energie electrica-modalitatea de tranzactionare PCCB-NC erau inregistrati 188 de participanti, la Piata Centralizata cu negociere dubla continua a Contractelor Bilaterale de energie electrica (PC-OTC) in registrul de tranzactionare figurau 100 de companii, la Piata Centralizata pentru Serviciul Universal erau inregistrati 30 de participanti, iar la Piata de energie electrica pentru clientii finali mari (PMC) era inregistrat un participant.
Pe Piata Certificatelor Verzi erau inscrisi 949 de participanti la 31 decembrie.

La sfarsitul lunii decembrie, 23 de societati figurau ca participanti inregistrati la Piata Centralizata de Gaze Naturale, iar la Piata pentru Ziua Urmatoare de gaze naturale (PZU-GN) erau inregistrati 38 de participanti.

COMUNICAT de PRESĂ 4.1.2019


Pentru detalii, vă rugăm contactaţi OPCOM S.A.
Victor IONESCU, Director general,
telefon +4 021 3071 450
fax +4 021 3071 400

Inapoi
Opcom Comunicate de presă