Home

COMUNICAT de PRESĂ

(Bucureşti, 4 Mai 2018)

4 noi companii au intrat in luna aprilie 2018 pe pietele administrate OPCOM, M.H.P.P. ENERGY SOMES S.R.L. (PZU), FOMCO SOLAR SYSTEMS S.R.L. (PCCB-LE), TERAMET FAUR C S.R.L. (PCV) si IGLM INVESTMENT & SOLAR DEVELOPMENT S.R.L. (PZU).

La sfarsitul lunii aprilie, la Piata pentru Ziua Urmatoare erau inregistrati 378 de participanti, la Piata Intra-zilnica erau inscrisi 127 de participanti, la Piata Centralizata a Contractelor Bilaterale de energie electrica-modalitatea de tranzactionare PCCB-LE erau inregistrati 310 participanti, la Piata Centralizata a Contractelor Bilaterale de energie electrica-modalitatea de tranzactionare PCCB-NC erau inregistrati 174 de participanti, la Piata Centralizata cu negociere dubla continua a Contractelor Bilaterale de energie electrica (PC-OTC) in registrul de tranzactionare figurau 95 de companii, la Piata Centralizata pentru Serviciul Universal erau inregistrati 29 de participanti, iar la Piata de energie electrica pentru clientii finali mari (PMC) era inregistrat un participant.
Pe Piata Certificatelor Verzi erau inscrisi 945 de participanti la 30 aprilie.

La sfarsitul lunii aprilie, 14 societati figurau ca participanti inregistrati la Piata Centralizata de Gaze Naturale, iar la Piata pentru Ziua Urmatoare de gaze naturale (PZU-GN) era inregistrat un participant.

COMUNICAT de PRESĂ 4.5.2018


Pentru detalii, vă rugăm contactaţi OPCOM S.A.
Victor IONESCU, Director general,
telefon +4 021 3071 450
fax +4 021 3071 400

Inapoi
Opcom Comunicate de presă